foto empresa pizarras digitales, tic, avd-pro.com

Constituïda el 1997 a Barcelona, Audiovisuals Data SL (AV & D) és una empresa audiovisual pionera en integració d’Aules Digitals a Espanya, els seus objectius són facilitar l’ús de sistemes audiovisuals i digitals punters en entorns d’aprenentatge col·laboratius, tant en l’àmbit educatiu com corporatiu: aules, sales de reunions i auditoris, entre d’altres.

logo certificado de smart pizarras instalador oficial
logo certificado trainer pizarras smart
especialistas-sony-altavoces
grupo-Comm-pizarras-digitales
especialistas-nec-proyectores
logoi3
panasonic_business_logo copia
logo-i3-certificado
expertos-instaladores-extron
AV & D es focalitza en oferir als professors, alumnes, presentadors i conferenciants, solucions intel·ligents que facin transparents els dispositius tecnològics perquè puguin concentrar-se en els continguts. Des dels seus inicis fins a l’actualitat, aquest tipus de recursos no han deixat d’augmentar i de millorar a una velocitat espectacular. Ara les aules i les sales de reunions no es poden entendre sense la disponibilitat de recursos de presentació multimèdia: projectors, pantalla interactives, connexionat fàcil i flexible per a diferents dispositius (ordinadors, tablets …) accés a xarxes informàtiques, connexions a dispositius de emmagatzematge, sonorització, enregistrament audiovisual, megafonia …
En aquest intent d’humanitzar els sistemes audiovisuals, AV & D treballa per ajudar a escoles i empreses a avançar cap a l’anomenada nova normalitat a les aules i sales de presentació, a la qual les noves tecnologies ens dirigeixen.
Integrada en el grup Comm Audiovisual, la signatura AV & D forma part d’una xarxa d’empreses que abasta tota la Península Ibèrica, i està formada per experts en integració audiovisual per a l’educació, oferint una completa xarxa d’assistència tècnica pre i postvenda per a tots seus clients.

ELS NOSTRES PARTNERS

logo casio proyectores
sistema-control-aulas
logo de cma sensores de medición
salas aulas tecnologia
Extron pizarras interactivas
i3-pizarras-monitores-tactiles
logo de sistemas de recarga y almacenaje leba
logo de monitores y proyectores nec
logo ninus
logo del fabricante de pizarras interactivas smart
sistemas de elevacion