RESERVA DE SALES

Reservi una sala de manera senzilla
imagen distribución reserva de salas extron
Transformi pantalles tàctils TouchLink Pro en dispositius multifunció de reserva de sales

Extron ha simplificat l’experiència de reservar una sala amb el programari Room Agent, que funciona amb les pantalles tàctils TouchLink Pro per crear un complet sistema de reserva de sales. El sistema de reserva de sales de Extron mostra de forma pràctica informació sobre la reunió i la disponibilitat de la sala a la pantalla tàctil.

Senzillament es toca la pantalla per reservar una sala

Gràcies al Room Agent, les pantalles tàctils no necessiten programació, ja que funcionen simplement com un client de Microsoft Exchange i Office 365. Reservar una sala des de la pantalla tàctil és tan fàcil com tocar el botó “Reservar” per a l’hora que vulgueu. La intuïtiva interfície mostra clarament la disponibilitat de la sala i una vista amb la línia de temps de l’estat d’ocupació de la sala per a la resta del dia.

Configuració fàcil i ràpida instal·lació

El programari Room Agent és gratuït i facilita la configuració de les pantalles tàctils TouchLink Pro. Heu de connectar la pantalla tàctil al seu ordinador, obriu el programari gratuït Room Agent, ompli els camps necessaris que formin la interfície d’usuari i llest. Les seves opcions de personalització permeten mostrar o ocultar els camps, depenent de les preferències de l’usuari.

Software Room Agent

  • VISIÓ GLOBAL
  • CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

El programari Room Agent ™ transforma les pantalles tàctils TouchLink® Pro en dispositius multifunció de reserva de sales que mostren de forma pràctica la informació de la reunió i disponibilitat d’una sala. Gràcies al Room Agent, les pantalles tàctils no necessiten programació, ja que es converteixen simplement en un client de l’existent Microsoft Exchange, Office 365 ™ i Google Calendar ™. Reservar una sala des de la pantalla tàctil és tan fàcil com tocar el botó “Reservar”. La intuïtiva interfície proporciona a més la disponibilitat de la sala immediatament i una vista amb la línia de temps de l’estat de la sala per a la resta del dia. A més de la interfície personalitzable de la pantalla tàctil, LED lluminosos dins del bisell permeten veure l’estat de disponibilitat de la sala des del passadís. Estan disponibles múltiples opcions de muntatge, incloses les de paret i un muntatge segur en gairebé qualsevol superfície plana, incloent vidre o granit.

  • Es poden realitzar reserves “a la carta” des de la pantalla tàctil, l’ordinador o qualsevol smartphone o tablet que es connecti a Microsoft® Exchange i Office 365 ™
  • Properament Compatible amb Google Calendar ™
  • Sales de reunions que queden disponibles en el mateix moment en què una reunió planificada ha acabat
  • Fàcil creació d’una pantalla tàctil o de múltiples amb una configuració semblant
  • Programari Room Agent que proporciona una fàcil integració amb Microsoft Exchange 2007, 2010, 2013 i 2016, a més de amb Office 365 per a una planificació pràctica directament des d’Outlook

Sala Disponible

Sistema de reserva de salas extron- libre

Sala Ocupada

Sistema de Reserva de salas Extron ocupada

Pantalles tàctils Compatibles

monitor reserva de salas extron 5monitor reserva de salas extron lateral

TLP Pro 520M

La TLP Pro 520M d’Extron és una pantalla tàctil de 5 “de muntatge en paret amb un panell tàctil de vidre capacitatiu. Aquesta pantalla tàctil personalitzable compta amb un processament més ràpid i més memòria, amb un panell tàctil capacitatiu de 800×480 a color que proporciona un aspecte dinàmic i una superfície de control més receptiva. la pantalla tàctil es pot muntar amb orientació de retrat o de paisatge. l’alimentació a través d’Ethernet – PoE permet que la pantalla tàctil rebi l’alimentació i comunicació a través d’un únic cable Ethernet . Disposa d’un disseny similar a les nostres ja existents pantalles tàctils TouchLink®, permetent fondre fàcilment amb la tecnologia Extron existent en la seva instal·lació. És ideal per a qualsevol aplicació AV que requereixi una pantalla tàctil amb pantalla capacitiva compacta, amb opcions de muntatge fàcils i una interfície completament personalitzable.

monitor para reservas de salas extron-3monitor para reserva de salas extron blanco-1

TLP Pro 720M

La TLP Pro 720m de Extron és una pantalla tàctil de 7 “de muntatge en paret amb un panell tàctil LCD d’alta resolució. Com tots els models TouchLink® Pro, aquestes noves pantalles tàctils personalitzables disposen d’un processament més ràpid i més memòria. La alimentació a través d’Ethernet – PoE permet que la pantalla tàctil rebi l’alimentació i comunicació a través d’un únic cable Ethernet. la TLP Pro 720m disposa del mateix disseny contemporani de les nostres ja existents pantalles tàctils TouchLink, permetent fondre fàcilment amb la tecnologia Extron existent en la seva instal·lació. És ideal per a qualsevol aplicació AV que requereixi una pantalla tàctil de mida completa, de muntatge en paret amb una interfície completament personalitzable.

monitor paraa reserva de salas extron-2Monitor para reserva de salas extron pro7

TLP Pro 720T

La TLP Pro 720T d’Extron és una pantalla tàctil de 7 “de sobretaula amb un panell tàctil LCD d’alta resolució. Com tots els models TouchLink® Pro, aquestes noves pantalles tàctils personalitzables disposen d’un processament més ràpid i més memòria. L’alimentació a través d’Ethernet – PoE permet que la pantalla tàctil rebi l’alimentació i comunicació a través d’un únic cable Ethernet. la TLP Pro 720T disposa del mateix disseny contemporani de les nostres ja existents pantalles tàctils TouchLink, permetent fondre fàcilment amb la tecnologia Extron existent en el seu instal·lació. És ideal per a qualsevol aplicació AV que requereixi una pantalla tàctil de mida completa, de sobretaula amb una interfície completament personalitzable.

Desitja més Informació?

Contacti amb nosaltres