Noticias

AVD presentarà les seves Novetats

al Saló d'Ensenyament 2020

El Saló de l’Ensenyament és la gran cita anual de l’àmbit educatiu a Catalunya. La trobada agrupa diverses iniciatives dirigides a estudiants, famílies i professionals sobre l’oferta d’estudis.

El Saló de l’Ensenyament torna a al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona de l’18 a el 22 de març del 2020 amb més oferta acadèmica i serveis d’orientació, especialment en titulacions de Formació Professional.

Amb més de 270 expositors AVD presentarà les seves novetats en col·laboració amb FIRA DE BARCELONA de les últimes tendències en les aules en els diferents llocs de Saló per a la seva visualització en directe.

NOVETATS I ON TROBAR-LES

Aquest any us portem moltes novetats i podràs veure i tocar-les sense compromís, obtenir un bon assessorament i gaudir dels avantatges i promocions durant els dies de la fira.
Us hi esperem!

PROMOCIÓ SALÓ D'ENSENYAMENT

AVD ofereix al sector educatiu fins al 30 d’abril un descompte directe de 500 € per la compra d’un Monitor interactiu i3 TOUCH sèrie E. Durant tota la setmana del Saló d’ensenyament fins al 30 d’Abril qualsevol centre que estigui interessat en aquesta promoció podrà informar-se i sol·licitar el seu descompte al nostre web.

[popup_trigger id=”20076″ tag=”pop” classes=”popmake-20076″][/popup_trigger]

Compartir