Solució Interactiva de Monitors

Tot el que necessites, ara molt més senzillSolució Interactiva Empresa
sistemas-de-control-para aulas y salas
i3premium-65

PROMOCIÓ amb monitor de 65 ''

64€/mes
IVA no inclós
(60 mesos)

i3premium-75

PROMOCIÓ amb monitor de 75 ''

89€/mes
IVA no inclós
(60 mesos)

QUÈ INCLOU AQUESTA OFERTA?

Monitor i3 Excellence

Podrà realitzar una reunió dinàmica i àgil des d’una pantalla tàctil mentre comparteix informació. Entreu amb un simple toc a la seva presentació, a un bloc de notes on anotar impressions, gràfics o connectar el videoconferència.

PRECÍS I RÀPID

La i3TOUCH Excellence està equipada amb tecnologia V-Sense. Aquesta tecnologia és ràpida, extremadament precisa i permet fins a 20 tocs simultanis.

PLUG & PLAY

La sèrie E disposa d’una ranura OPS en l’equip OPS, configurada amb l’últim Windows Professional. Simplement engegueu la pantalla i comenci a treballar instantàniament.

DEDO

MANEIG INTUÏTIU

Inclouen un PC Android vinculat. Podeu controlar la configuració de la pantalla simplement tocant la pantalla, de manera que ja no necessita utilitzar un comandament a distància.

clear copia

IMATGES CLARES

El i3TOUCH Premium està disponible en resolució de 4K (3840 x 2160 píxels) per a imatges nítides.

TAMBÉ INCLOU

Microsoft Q2F-00016 LifeCam Studio

Sensor d’alta definició 1080p HD, vídeo conversa en HD de 720p amb objectiu de vidre d’alta precisió, tecnologia TrueColor amb seguiment de rostres. Certificat per Skype, micròfon d’alta fidelitat integrat i espai de disc dur 1.5 GB. Connectivitat: USB, altaveus o auriculars compatibles amb Windows.

Llicencia i3 MEETINGHUB

Aquesta oferta inclou una llicència XXXXX del programari i3 MEETINGHUB. Un programari per a empresa que es presenta en forma d’una interfície d’usuari intuïtiva i dinàmica. La seva interfície permet que diversos usuaris la facin servir simultàniament, el que augmenta la flexibilitat i la facilitat d’ús en l’entorn empresarial.

Controlador Wizpanel

És un sistema de control senzill, pràctic i elegant. Un panell de control amb el qual podrà gestionar més d’un dispositiu des d’un únic punt. La versatilitat que ens ofereixen els seus botons programables permet la possibilitat d’actuar sobre diversos dispositius alhora.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ